A Lex boats egy osztrák manufaktúra, ahol kimagasló minőségben gyártják ezeket a csodákat, amelyek egyaránt képesek robbanómotorral és elektromos hajtással is szelni a habokat.

Lex 610

6.10 m

2.12 m

600 kg

Lex 610 legfontosabb tulajdonságai:

  • Mindössze 400kg, ebből adódóan könnyen szállítható, tárolható, és sólyázható!
  • Mérete ellenére hatalmas napozó platformmal rendelkezik!
  • Felhajló hátsó része miatt nincs látható helyen a motor és nagy tároló kapacitása van!
  • Egyedi hybrid formája egyaránt tökéletes úszó és sikló hajóvá teszi!

Exclusive, modern, minimál megjelenése magára hívja a figyelmet!
A hajó építése úgynevezett vákum-technológiával készül, amely eljárást nem túl sok gyártó mondhat magáénak, és ami még szó szerint színesebbé teszi a modellt, az a hatalmas színpaletta amellyel rendelhető a hajó!
Különleges kialakításuk és rendkívül kedvező, csekély önsúlyuk (400 kg) lehetővé teszi, hogy 4-6 kw-os elektromos külmotorral igen hatékonyan lehessen velük hajózni, de kérhető Piktronik pod motorral is, azon belül elérhető 4.3 kW, 10 kW, végezetül pedig a sebesség megszállottjainak 40 kW-os pod motorral is. Utóbbival már tartósan 30-35 km/h siklási sebességre és 50-55 km/h végsebességre is képes a hajó!
A hybridnek mondható, egyedi formájú hajótest egyaránt optimális kis teljesítményű motorral hajtva, kirándulgatni és az elektromos hajózásban már jól megszokott 7-8 km/h utazósebességgel haladni. Mindeközben a hajó nem próbál meg kitörni és minél hamarabb elérni a siklás fázisát, így alacsony tempónál is stabilan, szépen úszik. Azonban ha kellő erejű motor hajtja, rendkívül gyorsan siklásba lép, 18-20 km/h-nál már képes megsiklani. Maximum 60 lóerőig motorizálható és kiváló együttest képez a test egy 40/60 le-s külmotorral!
A hajót elsősorban a Balatonra ajánljuk, de a Magyarországon fellelhető nagyvizek bármelyikén tökéletesen használható!
Készleten azonnal elérhető, egyedi rendelés esetén 6 hónap a gyártási idő!

Paraméter

Érték

Merülés

0.36m

CE kategória

C

Utasok

5

Elektromos motor

akár 10 kW belmotor vagy 60kW egyeneshajtású

Robbanó külmotor

min. 60 Le vagy 90 Le jet drive Rotax

Max. sebesség

10kW: 16 km/h, 90Le Jetdrive: 44km/h

Lex 790

7.90 m

2.55 m

1400 kg

Lex 790 legfontosabb tulajdonságai:

A Lex 790-es semmiképpen sem átlagos hajó.

Azoknak ajánljuk, akik a saját útjukat járják, önállóak és határozottak.💥 Szeretik a modern, minimál designt és a társasági életet, keresik az egyediséget, fontos számukra a precizitás és a tökéletesség. A Lex modelleket a szenvedély hívta életre, a 790-es daycruiser társaságában barátaiddal, családoddal új hullámok várnak.
Válaszd a LEX 790-et: – Kabin – Hatalmas napozóplatform – Szabadon választható, egyedi design: a RAL színskála bármelyik színében rendelhető – Hibrid hajótest – hatékony, stabil úszás kicsi tempónál, nagy sebességnél szuper menettulajdonságok, magabiztos siklás
– Az elektromos motorral szerelt daycruiser nagy távot tesz meg egy feltöltéssel a hajótest kiváló ellenállásának köszönhetően
– Okos méret tervezése miatt engedély nélkül, könnyedén vontatható – Robbanómotorral is elérhető!

Paraméter

Érték

Merülés

0.47m

CE kategória

C

Utasok

8

Elektromos külmotor

akár 10 kW

Elektromos hajtás

akár 150 kW

Robbanó külmotor

min. 150 Le vagy max 2x 200 Le

Max. sebesség

10kW: 12 km/h, 200Le Yamaha külmotor: 65km/h