Impresszum

Üzemeltető
Neve: Majoross Dániel
Cím: 2051 Biatorbágy Kőris utca 2/E.
Email: daniel@ssorojam.hu

Tárhelyszolgáltató
Netclass Kft.
1139 Budapest, Fáy utca 1/b.
Telefon: +36 30 224 5650
Email: info@netclass.eu
Weboldal: www.netclass.eu/

A weboldal használatával a látogató elfogadja az alábbi feltételeket, tudnivalókat, nyilatkozatokat. Amennyiben a weboldal felhasználási feltételeivel nem ért egyet, ne használja az oldalt!

Felhasználási feltételek
A icjmarine.hu weboldalon található teljes tartalom, vagy annak részlete, legyen az bármely szöveg, szövegrészlet, szövegelem, grafika, grafikai elem a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében szerzői jogvédelem alá esik. A megjelenő tartalmak szerzői vagyoni jogainak jogosultja – amennyiben azt másként a tartalomban nem jelöli – a icjmarine.hu weboldal tulajdonosa, ICJMARINE kft. Amely tartalmak más személytől, forrásból származnak, azoknál a forrás fel van tüntetve.

Kiemelten tilos a weboldal tartalmának kereskedelmi célú felhasználása egészében és/vagy részleteiben a tulajdonos előzetes, írásos engedélye nélkül. Nem kereskedelmi célú használat esetén is mindenféleképpen szükséges feltüntetni a forrásmegjelölést és engedélyt kell kérni a kívánt tartalom felhasználására, kérő fél által használt felületen történő publikálásra.

A weboldalon található információk kizárólag tájékoztató célt szolgálnak. Az információk pontosságára, teljességére a tulajdonos nem ad garanciát, bár mindent megtesz annak érdekében, hogy az információk ellenőrzés után legyenek csak publikálva. Az üzemeltető nem vállalja a felelősséget a weboldalon történt elírásokért, sem pedig az oldalak tartalmának jogosulatlan, rajta kívül álló okból történő megváltoztatásáért.

A weboldalon található külső hivatkozások (az icjmarine.hu-tól eltérő címtartományra mutató link) követésével letöltött tartalom nem áll a weboldal üzemeltetőjének befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket a weboldal üzemeltetője törölheti vagy módosíthatja.

A weboldalon található egyes grafikai elemek (grafikák, képek, illusztrációk) a Freepik vagy a flaticon weboldalról származnak.

A weboldal használatából, a weboldalon található ötletek, javaslatok alkalmazásából eredő károkért a tulajdonos felelősséget nem vállal, azokat bárki csak a saját felelősségére alkalmazhatja.

A jelen felhasználási feltételek be nem tartása a jogosulatlan felhasználók számára jogkövetkezményekkel jár.